Ambitieus.org

Juridisch Advies & Rechtsbemiddeling

Rechtsbemiddeling

Steeds vaker worden juridische bemiddelaars ingeschakeld als onpartijdige conflictbemiddelaars om op professionele wijze mensen en organisaties te begeleiden uit hun geschil. Maar ook om relaties te herstellen, denk hierbij aan o.a zakenrelaties.


Middels rechtsbemiddeling kunnen ontstane conflicten vaak zonder dure langslepende en zenuwslopende gerechtelijke procedures worden opgelost. Onze juridische bemiddelaars zijn gespecialiseerd in alle voorkomende conflicten op zakelijk gebied zowel particulier. Tevens is het altijd goed voor het belang van uw zaak dat u kunt laten zien dat u tot een gedegen oplossing wilt komen. Hierdoor staat de overheid en de rechtelijke machten altijd positief tegenover rechtsbemiddeling.


De rechtsbemiddelaar schept een harmonie tussen de belangen van verschillende mensen of groepen die van elkaar afhankelijk zijn maar toch tegengestelde belangen hebben. Wilt u ook op een rechtvaardige wijze uw conflict oplossen met als uitkomst een oplossing waarin u zelf meebeslist? Neem dan contact met ons op. 

0