Ambitieus - Organisatie & Adviesbureau

Mediators van Ambitieus

Steeds vaker worden mediators ingeschakeld als onpartijdige conflictbemiddelaars, om op professionele wijze mensen en organisaties te begeleiden uit hun geschil. Maar ook om relaties te herstellen denk hierbij aan o.a zakenrelaties

Middels mediation kunnen arbeidsconflicten, echtscheidingen, familieconflicten, bouwconflicten, zakelijke conflicten, conflicten in de gezondheidszorg, met de overheid, het onderwijs etc de conflicten vaak zonder dure, langslepende en zenuwslopende juridische procedures worden opgelost.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in alle voorkomende conflicten op zakelijk gebied zowel particulier.
Tevens is het altijd goed voor het belang van uw zaak dat u kunt laten zien dat u tot een gedegen oplossing wilt komen. Hierdoor staat de overheid en de rechtelijke machten altijd positief tegenover professioneel mediation.

De mediator schept een harmonie tussen de belangen van verschillende mensen of groepen die van elkaar afhankelijk zijn maar toch tegengestelde belangen hebben. Mediation is een intelligente manier om tot oplossingen te komen! Wilt u ook op een respectvolle en vertrouwelijke wijze uw conflict oplossen met als uitkomst een oplossing waarin u zelf meebeslist?  Neem dan vandaag nog contact op met een Mediator van Ambitieus.